Nederland

Eigen Nuttige Punten (POI's)

 
 
 

Behalve de standaard in de kaartdata aanwezige nuttige punten biedt Kenwood de mogelijkheid om uw eigen nuttige punten toe te voegen. Deze zijn te downloaden van speciale websites. Gebruik het POI Loader program (gratis download van de Garmin website) en een CD-Rom of (micro-)SD memory card om uw eigen nuttige punten te uploaden.

Website:
- www.poihandler.com

Software*:
- POIEdit
- POI Loader

U kunt een uitgebreide handleiding over het toevoegen van eigen nuttige punten en een voorbeeld-bestand hieronder vinden:
- Handleiding (in .PDF)
- Poi.zip (Flitspalen)

Opmerking: De wetgeving op het gebied van weergave van snelheidscontroles is niet gestandaardiseerd in Europa. Controleer of deze informatie is toegestaan in het land waar u rijdt. Zo is het bijvoorbeeld in Duitsland een misdrijf om deze informatie onder het rijden te gebruiken. Het gebruik van 'eigen nuttige punten' is op eigen risico. Kenwood is niet aansprakelijk voor defecten of problemen als gevolg van het gebruik hiervan.

* Gebruik software van derden op eigen risico. Kenwood accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor defecten of problemen als gevolg van het gebruik hiervan.