Nederland

DPX-5200BT
 • DPX-5200BT
 • DPX-5200BT
 • DPX-5200BT

Extra afbeeldingen

DPX-5200BT

2DIN Autoradio-CD/USB met Bluetooth, Spotify, Amazon Alexa, Remote App - 2xRCA (2,5V).

Audiofielen zijn in de wolken zijn met deze dubbel-DIN autoradio/CD/USB met 3-lijns tekst uitlezing. Dit type uitlezing maakt het een pak overzichtelijker bij het zoeken van een bepaald muzieknummer of artist. Ook een contactpersoon zul je hiermee sneller terugvinden. De ingebouwde Bluetooth zorgt voor veilig handenvrij bellen of streamen van muziek opgeslagen op je smartphone of door gebruik te maken van streamingdiensten zoals Spotify. U kunt tevens uw smartphone gebruiken als een draadloze afstandsbediening na het installeren van de 'KENWOOD Remote' App (App Store & PLay Store). Ondersteund MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC muziekbestanden. De geluidsinstellingen zijn eenvoudig en optimaal in te stellen met de geïntegreerde DSP/DTA en 13-bands EQ. Voor verdere uitbreiding zijn 2 RCA voorversterkeruitgangen van 2,5V voorzien.
 • USB- en AUX-ingang in het voorpaneel
 • Instelbare RBG LED-achtergrondverlichting
 • Geschikt voor iPod & iPhone*
 • Geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit
 • Voltijdse verbinding van 2 telefoons
 • Ondersteunt KENWOOD Remote App.
 • Ondersteunt KENWOOD Music Mix
 • Voorbereid voor Amazon Alexa applicatie
 • Ingebouwde Digital Sound Processor (DSP)
 • Geïntgreerde equalizer.
 • Luidsprekertype en -formaat beheren
 • Digital Time Aligment (DTA)
 • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Geschikt voor het afspelen van MP3, WMA, AAC, WAV & FLAC audiobestanden.
Ultime geluidsbeeld is in te stellen doormiddel van de ingebouwde DSP en zijn DTA, 13-band EQ, X'over,...
Maak van uw smartphone een afstandbediening met de 'KENWOOD Remote' applicatie.
Tot 5 personen kunnen elk om beurt hun muziekkeuze delen met de 'Music Mix' functie.
Ondersteunt de virtuele spraakassistent Amazon Alexa
3 tekstlijnen (8/13/8) breed LCD scherm
Instelbare RGB LED-achtergrondverlichting
Taalkeuze gebruikersinterface: Engels, Russisch, Frans, Spaans & Duits.
2 RCA lijnuitgangen (2,5V) voor voorste luidsprekers + achterluidsprekers of subwoofer(schakelbaar)

 


Werkt met Amazon Alexa.

Deze KENWOOD receiver ondersteund de door Amazon ontwikkeld spraakgestuurde "persoonlijke assistent" Alexa. Vraag Alexa om je favoriet nummer af te spelen, binnenkomende berichten voor te lezen, berichten op te stellen en te versturen, iemand op te bellen, informatie op te zoeken zoals het weer, de verkeerssituatie of sport of nieuws voor te lezen en nog veel meer - terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt.

Alexa built-in badge
Headunit_frontview Alexa_available functions illustration Alexa download from logo's
 

Het gebruik van Alexa op de KENWOOD-receiver is eenvoudig en handenvrij. Vraag het aan Alexa en deze reageert onmiddellijk, of druk op de Amazon Alexa-toets van de KENWOOD-receiver om uw persoonlijke assistent te activeren.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/amazon_alexa/eng/


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handenvrij bellen en draadloos audio streamen.

Deze KENWOOD receiver is voorzien van Bluetooth-technologie en maakt het rijden veel gemakkelijker en veiliger:
Mogelijkheid om 2 mobiele apparaten tegelijk te verbinden voor handenvrii gesprekken met breedband geluidskwaliteit.
Draadloos, hoge geluidskwaliteit muziek streamen (A2DP) vanop uw smartphone met zoekfunctie voor artiesten, albums en nummers (AVRCP) via spraakherkenning.
U kunt genieten van de favoriete muziek van vrienden en familie door op elk moment naadloos te wisselen tussen de maximaal 5 gelijktijdig gekoppelde mobiele apparaten met de Music Mix functie.


Smartphone KENWOOD Remote App

Bedien de KENWOOD receiver vanop uw smartphone met de KENWOOD Remote App

KENWOOD Remote is een applicatie die compatibele KENWOOD receivers via Bluetooth® verbindt en bedient als een draadloze afstandsbediening. Deze gratis applicatie kan de broninformatie van de KENWOOD receiver weergeven via de Bluetooth-verbinding op het scherm van de gekoppelde smartphone (iPhone of Android). Met de innovatieve gebarenbediening kunt u basisbedieningen zoals pauzeren, overslaan of herhalen, zoeken naar een specifiek nummer, album of artiest uit uw afspeellijst, eenvoudig uitvoeren door middel van vingergebaren op het scherm van de smartphone zonder naar uw telefoon te kijken tijdens het rijden. Audio-instellingen, zoals Time Alignment en Equalizer instellingen, kunnen eenvoudig worden ingesteld met behulp deze KENWOOD Remote app.
*Voor installatie-instructies en meer informatie, ga naar: https://www.kenwood.com/car/app/kenwood_remote/eng/


Technologie voor geluidsafstemming

Digital Time Alignment 13-Band EQ Drive EQ illustration
- Digital Time Alignment. - 13-Band Graphic Equalizer. - Drive EQ.
 

In tegenstelling tot de luidsprekers in een geluidsinstallatie thuis, kun je de positie van de luidsprekers in je voertuig niet verplaatsen. Deze beperking op de positionele relatie tussen de luidsprekers en de luisteraar zal vaak resulteren in een onnatuurlijk geluidsbeeld. Met de Digital Time Alignment (DTA) ben je in staat om de dichtstbijzijnde luidsprekers digitaal te vertragen en virtueel te verplaatsen zodat het geluid van elke luidspreker je oren op hetzelfde moment bereikt. Als resultaat zal het volledige geluidsbeeld naar de voor en bovenkant het dashboard verschuiven en zo een verbazingwekkend realistische soundstage te creëren.

De 13-bands grafische equalizer geeft je de mogelijkheid om frequentieproblemen (bepaalde frequenties worden onderdrukt of versterkt afhankelijk van elk interieur) met de geavanceerde geluidseigenschappen fijn af te stellen voor een professionele geluidsbeeld in je auto. Naast een keuze uit een reeks vooringestelde geluidscurvves (pop, rock, flat, ...) kun je ook manueel, voor elke bron afzonderlijk, de parameters zoals Q-factor, helling, frequentie en versterking instellen.

Rijgeluiden (wind, resonantie, rolgeluiden,...) zijn de vijand van alle audiosystemen in voertuigen. De inherente frequenties van de rijgeluiden maskeren een breed bereik van het audiosignaal dat gevonden wordt in muziek en dit is de reden waarom KENWOOD ingenieurs Drive Equalizer hebben ontwikkeld. Drive EQ versterkt specifieke frequenties in het audiosignaal om de negatieve impact van de rijgeluiden te compenseren.


2 Preouts (2.5V)

2 RCA voorversterkeruitgangen met 2,5V uitgangsspanning

2 RCA (links & rechts) voorversterkeruitgangen (Voor + Achter/Subwoofer(instelbaar)) met een uitgangsspanning tot 2,5V. Voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een heldere en krachtige geluidsweergave upgraden hun audiosysteem met eindversterker(s). Deze laatste geven het audiosysteem een aanzienlijk betere geluidskwaliteit, dynamiek en muzikaliteit en tillen de luisterervaring naar ongekende niveaus.


2DIN Front USB and AUX Input

USB- en AUX-aansluitingen vooraan voor extra gemak

Dit model heeft een USB-interface en AUX-ingang op het voorpaneel voor extra gemak, waardoor het aansluiten van externe apparaten met USB- of AUX-ondersteuning eenvoudiger wordt. De USB-ingang stelt je niet alleen in staat om de op je compatibele mobiele apparaten opgeslagen muziek (zoals FLAC, MP3, WMA, ...) af te spelen, maar deze apparaten eventueel ook op te laden.


Vertical Alignment Display

Hoger contrast en bredere kijkhoek

Vertical Alignment Display's hebben een hogere contrastverhouding, meer beelddiepte en brede kijkhoeken onder alle lichtomstandigheden, inclusief direct zonlicht, in vergelijking met ander types van display's. Ook maakt een kleinere opening tussen LCD en frontglas het beeld nog beter leesbaar.