Nederland

 

 

ProTalk, licentievrije portofoons.
Betrouwbare en directe radiocommunicatie!

 

EEN BREED ASSORTIMENT AAN BEWEZEN, DIRECTE RADIOCOMMUNICATIE-OPLOSSINGEN

Het mooie van radiocommunicatie is dat het een directe communicatie biedt met één druk op de knop, en in tegenstelling tot mobiele telefoons zijn er geen gesprekskosten, geen wachttijden op verbindingen en geen problemen met netwerkontvangsten.

 

DE EENVOUD EN HET GEMAK VAN LICENTIEVRIJE PMR446/dPMR446 PORTOFOONS

PMR446 is een licentievrije radiocommunicatie – de technologie is zowel in een analoge als digitale versie beschikbaar – die gratis en onbeperkt oproepen mogelijk maakt en dit zonder abonnementskosten te betalen en/of licentieaanvragen te voltooien.

Deze technologie is dé ideale oplossing voor toepassingen waarbij directe één-op-één- of groepsoproepen vereist zijn over korte afstanden, zowel binnen als buiten.

 

KENWOOD | TK-3701DE | All-in-One Package

EEN GEBRUIKSKLAAR ALLES-IN-ÉÉN PAKKET

De KENWOOD ProTalk PMR446 en dPMR446 portofoons zijn eenvoudig te bedienen en bieden een lange batterijduur. Alle toestellen zijn ontworpen en gebouwd om te werken in veeleisende professionele omgevingen. Deze portofoons worden compleet – voorzien van batterij, oplader en riemclip – en gebruiksklaar geleverd. Simpelweg de batterij opladen en de portofoon is klaar voor gebruik!

 

 

PROTALK DIGITALE dPMR446 PORTOFOONS

Naast het grotere bereik, de beveiliging, de verbeterde ruisonderdrukking en de heldere audio-kwaliteit van deze digitale dPMR technologie, bevatten de KENWOOD ProTalk dPMR446 portofoons veel geavanceerde functies waaronder de mogelijkheid om zowel in analoge als digitale modus te werken. Deze portofoons zijn zowel digitaal als analoog inzetbaar, waardoor u in dezelfde zone zowel met digitale als analoge signalen kan werken.

 

Digitale technologie | grafiek heldere geluidsweergave en uitgebreide dekking

 

 

DIGITALE TECHNOLOGIE STAAT VOOR HELDERE GELUIDSWEERGAVE EN UITGEBREIDE DEKKING

Hoe groter de afstand, hoe zwakker het RF-signaal, met, in de analoge modus, een steeds hogere ruis en onderbroken oproepen tot gevolg. De digitale modulatietechnologie van dPMR446 verbetert de ontvangst in randgebieden, zodat de dekking tot 20% groter is dan bij een analoog signaal.

 

 

 

Meer informatie over KENWOOD’s licentievrij portofoons:

ProTalk | Digitale FM Portofoon | TK-3701DE

TK-3701DE

ProTalk Digitale FM Portofoon

Technische specificaties

TK-3501E

ProTalk FM Portofoon

Technische specificaties

PKT-23E

ProTalk FM Portofoon

Technische specificaties