Nederland

KFC-PS3017W
  • KFC-PS3017W
  • KFC-PS3017W
  • KFC-PS3017W
  • KFC-PS3017W
  • KFC-PS3017W

Extra afbeeldingen

KFC-PS3017W

Performance standard-serie, 30cm component subwoofer met X-Motief - 4Ω - 2000W Max - 400W RMS.

Deze 30cm subwoofer heeft een robust intern thermisch managment systeem dat is opgebouwd uit een aluminium spreekspoel, gesloten afsluitplaat en een geavanceerd luchtstroom concept . De stofkap met X-motief (Injection Molded Polypropylene) beheerst de resonantie frequency en verwijderd de onnodige hoge frequenties en geeft een krachtige en solide bass.

  • Extra grote afmeting
  • Hitte dissipatie technologie

Belangrijkste Eigenschappen

30 cm spuitgegoten polypropyleen conus
400W nominaal ingangsvermogen
Zeer rigide, tweedelige centercap voor een solide bass
De centercap met X-motif technologie zorgt voor uitstekende resonantiecontrole.
Enkelvoudig, meerlagige, spreekspoel
Aluminium klos voor betere thermische geleiding
Luchtstroomregeling voor een optimaal hitte verplaatsing
Centreerring met uitmuntende stressbeheersing
Veerdrukaansluiting voor een eenvoudige aansluiting
Geschikt voor gesloten of gepoorte subwooferkist

 

X-Motif Cap & diamandpatroon

Het X-motief in de conus regelt de resonantiefrequenties en vewijderd alle onnodige hoge frequenties geluiden om een krachtige, solide bassen te leveren. Diamand vormen zijn aangebracht over het volledige conusoppervlak om ongewenste geluidsgolven en vibraties te verminderen en vervorming van de conus te onderdrukken. Het diamandpatroon vergroot de stijfheid van de conus en verbeterd de reactiesnelheid van de spreekspoel met een dynamisch en de meest natuurgetrouwe en gedetailleerder audioweergave als resultaat.

 

Aluminium hitte bestendig spreekspoelhouder.

Het meest voorkomende defect van subwoofers is een verbrande spreekspoel. Door gebruik te maken van een hitte bestendige aluminium spreekspoelhouder gaat de thermische geleidbaarheid hier sterk verbeteren. De hitte opgewekt in de spreekspoel kan zal sneller geevacueerd worden naar de ijzeren delen van de luidspreker met verbeterde levensduur van de spreekspoel als gevolg.

 

Nieuw ontworpen luchtstroomregeling

Lucht wordt door de stofkap door de opening geduwd waardoor de spreekspoel gekoeld wordt om dan via de openingen te kunnen ontsnappen.

 

Gesloten Yoke eindplaat

De volledig gesloten yoke heeft een zwaarder magnetisch motor met een verbeterde hitte dissipatie als gevolg (des te meer metaal, des te meer hitte dissipatie).

 

Computer-geoptimaliseerde centreerring

De volledig gesloten yoke heeft een zwaarder magnetisch motor met een verbeterde hitte dissipatie als gevolg (des te meer metaal, des te meer hitte dissipatie).