Nederland

DMX129BT
  • DMX129BT
  • DMX129BT
  • DMX129BT
  • DMX129BT

Extra afbeeldingen

DMX129BT

6.8” WVGA Digital Media AV Receiver.

De DMX129BT is uitgerust met een kristalhelder scherm met een hoge contrastverhouding voor haarscherpe beelden en is voorzien van het gebruiksvriendelijk capacitief aanraakscherm. Het toestel ondersteunt Android USB Mirroring waarmee je je Android smartphone kunt weergeven en bedienen op het scherm van de head-unit en kun je genieten van al je favoriete apps met de indrukwekkende geluidskwaliteit van je KENWOOD receiver. Voordat je begint installeer je eerst de gratis app "Mirroring OB for KENWOOD" op je compatibele Android-smartphone, koppel deze met de DMX129BT via Bluetooth en verbind je de twee met een USB-kabel. Daarnaast ondersteunt de DMX129BT het afspelen van verschillende soorten video- en muziekformaten.
  • Bluetooth-technologie geïntegreerd
  • Android USB Mirroring
  • Parkeerhulplijnen bij achterste camerabeeld
  • Aansluiting voor behoud van de originele stuurwielbediening

Belangrijkste Eigenschappen

6,8 "WVGA capacitief aanraakscherm met scherpe, contrastrijke beelden, levendige kleuren en een brede kijkhoek.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen. (Beschikbare functies zijn afhankelijk van de mobiele telefoon).
Ondersteunt Android USB Mirroring voor naadloze weergave en bediening van je smartphone op het grote scherm van de receiver.
Snelle USB type-A poort achteraan met een laadstroom tot 1,5 A
Ondersteund MP3 - WMA - AAC - WAV - FLAC audio bestanden.
Ondersteund MPEG1/2 - MPEG4 - H.264 - MKV video bestanden.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, DTA, 13-band EQ, ...
2 stereo (voor / achter) + subwoofer (mono) RCA lijnuitgangen (2,0V)
AV-ingang, video-uitgang en een achterrijcamera-ingang met parkeergeleidelijnen.
Toestel met geringe inbouwdiepte (75mm) voor een vereenvoudigde montage.

True Mirroring via USB illustration OA

True Mirroring via USB, 2-Way Touch Control for Android

Hiermee kun je het schermbeeld van je Android-smartphone weergeven en bedienen op het scherm van de receiver. Je kunt zo genieten van je favoriete apps op een groot scherm met een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Voordat je begint, installeer je de gratis app "Mirroring OA for KENWOOD" op je smartphone en koppel je deze met de KENWOOD-receiver met een USB-kabel en Bluetooth.

*Click here to learn more.


Bluetooth hands-free audio streaming and calling

Bluetooth handsfree bellen en audio streamen

Dit KENWOOD-toestel is uitgerust met ingebouwde Bluetooth-technologie.

Handsfree bellen zodat je kunt bellen en gebeld kunt worden. Audio streaming om muziek af te spelen, podcasts te beluisteren of andere audio-inhoud van je smartphone en dit alles zonder je telefoon fysiek vast te houden. Het toestel ondersteunt spraakopdrachten, zodat je acties kunt uitvoeren zonder je telefoon aan te raken en je handen op het stuur te houden waar ze horen en je te concentreren op de weg voor je.


Rear View Camera Input

Ingang voor achteruitrijcamera.

Dit multimedia systeem is voorzien van een achteruitrijcamera ingang. Een achteruitrijcamera is een hulpmiddel voor bestuurders om tijdens het achteruitrijden te zien wat er zich achter het voertuig afspeelt. Telkens je de achteruitversnelling [R] inschakelt, zal het KENWOOD multimedia systeem automatisch overgaan naar het beeld van de achteruitrijcamera waardoor parkeren veiliger en gemakkelijker wordt. De CMOS-230 camera of CMOS-320 multi-view camera kunnen worden aangesloten (los verkrijgbaar).


Short Chassis Design

Model met kort chassis

Het kort chassisontwerp zorgt voor meer flexibiliteit in installatieopties in vergelijking met de modellen met de standaard diepte.