Nederland

KFC-XS1704
  • KFC-XS1704
  • KFC-XS1704
  • KFC-XS1704
  • KFC-XS1704
  • KFC-XS1704

Extra afbeeldingen

KFC-XS1704

XS-serie, Hi-Res Audio-gecertificeerde 170mm + 25mm, 3-weg component-luidspreker systeem

Ultra-hoogwaardige luidsprekers uit de XS-serie die een realistisch geluid met hoge dichtheid en een ruimtelijke geluidsindruk leveren. De nieuwe 17 cm componentluidspreker KFC-XS1704 is ontworpen voor Hi-Res Audio door gebruik te maken van een stugge glasvezeldiafragma, een magnietisch circuit met aluminium ring en een fasecorrectiediffuser. Geluid voor hoge resolutie wordt verder verfijnd met een unieke tweeter die afwijkt van alle andere tweeters: tweeter en super tweeter maken gebruik van dezelfde magneet. Deze 2-weg tweeter creëert een breed scala aan geluid, aangezien elk van de 2 tweeters een andere frequentieband reproduceert en op deze wijze wordt de perfecte puntbron benaderd.
  • Kantelmogelijkheid

Belangrijkste Eigenschappen

17cm 2-weg luidspeker systeem
45W RMS ingangsvermogen
Goudkleurige koolstof-glasvezel conus
Fase corrector en verdeler voor een ultiem geluidsbeeld
AFC met Tornado-vorm conus ophanging
Geoptimaliseerde magnetisch circuit
Unieke 2-wegs tweeter met instelbare installatiehoek
harde (buitenste ring) en zachte (centrale) tweeterdiafragma
Geschikt voor hoge resolutie audio weergave
Geintegreerd x'over netwerk

 


 

Zeer stijve glasvezel conus

Glasvezel is een materiaal dat gelijktijdig zeer licht is en toch heel stijf. De geoptimaliseerde 17cm geweven glasvezel conus is ontworpen voor een volledig bereik en ultra helder geluid, waardoor je de verschillende lagen en audiodetails kunt horen.

 


 

Geoptimaliseerd magnetisch circuit

De aluminium ring verminderd de ongewenste vervormingen die onstaan door electromagnetische inductie van de spreekspoel en zorgt voor een helder en gedetailleerd geluid.

Aluminium die-cast luidspreker chassis

Het stijve, onder hoge druk gegoten, aluminium luidspreker chassis helpt om de ongewenste trillingen te onderdrukken en zorgt zo voor een natuurlijk en storings-vrij geluid.

 


 

Fase correctie verdeler

De speciaal ontwikkelde openingen aan de buitenrand verbeteren de ongewenste fase verschuiving en leveren levensecht geluid.

Correctie verdeler met centraal dip design

Het geoptimaliseerde holle centraal deel van de verdeler zorgt voor een natuurlijk en gedailleerd stemgeluid.

 


 

2-wegs tweeter met dubbele spreekspoel

Deze tweeter is opgebouwd met een volledig nieuw concept van magnetisch circuit. De tweeter is opgebouwd uit 2 tweeters in 1 behuizing. In deze unieke structuur werkt elke tweeter in zijn eigen frequentieband en geven ze samen het volledig gewenste ferquentiegebied.