Nederland

DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS
 • DNX9190DABS

Extra afbeeldingen

DNX9190DABS

6.8" HD AV-Navigatiesysteem met DAB+ radio & uitgebreide smartphone connectiviteit via WiFi, USB & Bluetooth.

Het 6,8-inch high-definition touch screen van de DNX9190DABS levert levendige kleuren met een hoog contrast en scherpte. Hij is voorzien van een geheel nieuw elektrostatisch capacitief touch screen en HD LCD-paneel, met witte achtergrondverlichting en hoge helderheid. Draadloze verbindingen met Apple CarPlay en Wireless Mirroring voor Android ™, toegang tot kaarten, telefoon, muziek en berichten direct vanaf uw telefoon, zonder dat er kabels nodig zijn.
 • Ondersteunt draadloos Apple CarPlay™
 • Ondersteunt Apple CarPlay™ via USB
 • Ondersteunt draadloos Android Auto™
 • Ondersteunt Android Auto™ via USB
 • Ondersteunt draadloos Mirroring voor Android™
 • Uitgerust met Garmin navigatiesysteem
 • Map Care
 • Digital radio DAB+ ontvanger
 • Bluetooth-technologie geïntegreerd
 • Actieve verbinding met 2 mobiele telefoons tegelijk.
 • Ondersteund KENWOOD Music Mix
 • Hoge resolutie VGA scherm
 • Snelkoppelingen op startscherm veranderen
 • Verlichtingskleur instelbaar

Belangrijkste Eigenschappen

Geïntegreerde WiFi voor draadloze smartphone-verbindingen.
Haarscherp 6.8" XVGA (HD) capacitief aanraakscherm met levendig en dynamisch detailweergave.
Geïntegreerde digital radio DAB+ ontvanger voor storingsvrij radio-ontvangst.
Geïntegreerde Bluetooth-technologie voor handenvrij bellen en audio-streamen.
Ondersteuning van Apple CarPlay™ & Android Auto™ via USB aansluiting.
Ondersteunt "Spotify" applicatie voor het rechtstreeks bedienen van Spotify met je receiver.
Optimale geluidsinstellingen met de geïntegreerde DSP, X'over, DTA, 13-band EQ, ...
Tot 3 camera's kunnen worden aangesloten om uw rijcomfort en veiligheid te vergroten
Geavanceerde DashCam link voor optionele DRV-N520 dashboardcamera
Garmin-navigatiesysteem geïntegreerd. Ondersteund GPS & GLONASS.
Map Care, voor 3 jaar kaartupdates, inbegrepen.
AV-ingang / AV-uitgang / 2 camera-ingangen voor optimaal gemak, flexibiliteit en veiligheid.
3 RCA hoog vermogen (5,0V) lijnuitgangen (voor- / achter- / subwoofer kanaal)
Ondersteunt hoge resolutie audiobestanden waaronder FLAC (192kHz/24bit)

 


Guidance by Garmin

Routebegeleiding door Garmin, met 3 jaar gratis kaartupdate.

Met de toonaangevende Garmin-navigatiesoftware, die een verscheidenheid aan weergave-opties biedt om het rijden gemakkelijk te maken. Alle DNX-navigatiesystemen zijn uitgerust met een geavanceerde Multi-Route Review-functie. Met deze geavanceerde route-optimalisator kan de gebruiker de optimale rijroute vinden. Door de routevoorkeur in te stellen als "Op verzoek" in het navigatiemenu, kan de gebruiker kiezen uit "Snellere tijd", "Kortere afstand" of "Minder brandstof" voor de routeberekening. De ingebouwde TMC-tuner biedt realtime verkeersinformatie. Het systeem kan ook een route berekenen om files te vermijden op basis van de ontvangen verkeersinformatie.
Raak niet verdwaald door oude kaartgegevens. Inclusief 3 jaar Map Care zodat u steeds op de meest recente kaartinformatie kunt beschikken. Nadien zijn kaart updates betalend. Download de nieuwste kaarten online op een (micro)SD-kaart en plaats deze in uw navigatiesysteem, laat u begeleiden met volle vertrouwen.
De meest recente beschikbare kaart: https://kenwood.garmin.com/kenwood/site/

 


Draadloos Apple CarPlay of via USB aansluiting.

Apple CarPlay™ Apple CarPlay is een veiligere manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. Praat simpelweg met Siri of gebruik het aanraakscherm om via Apple Maps routebeschrijvingen te ontvangen, telefoongesprekken te voeren, uw voicemail te beluisteren, tekstberichten of WhatsApp berichten te beluisteren/versturen of naar muziek te luisteren, terwijl u ondertussen op de weg kunt blijven letten. Met de nieuwste iOS-versie (iOS 12.0 en hoger) worden navigatie-apps van andere leveranciers, zoals Google Maps™ en Waze™, ook ondersteund. Deze KENWOOD multimedia-ontvanger met ingebouwde Wi-Fi ondersteund Apple CarPlay nu ook draadloos (Geschikte iPhone vereist).
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.apple.com/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay

Apple-CarPlay_Home-screen CarPlay-Navigation-screen CarPlay_Phone-screen CarPLay_Music-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Draadloos Android Auto of via USB aansluiting.

Android Auto is ontworpen met het oog op veiligheid zodat u uw Android phone op een veilige manier kan gebruiken in een voertuig. De multimedia-ontvangers van KENWOOD combineren een intuïtieve spraakgestuurde interface met een groot touchscreen en superieure geluidskwaliteit, waardoor het de perfecte aanvulling is op uw leven in de auto. U kunt zelfs naar muziek luisteren en deze bedienen vanaf uw favoriete streamingdiensten zoals Pandora en Spotify. Navigeer naar waar u wilt met Google Maps of Waze. Deze KENWOOD multimedia-ontvanger met ingebouwde Wi-Fi ondersteund Android Auto ook draadloos (compatibele Android telefoon vereist)
Voor meer details over compatibiliteit, raadpleeg: www.android.com/auto/

AndroidAuto_Home-screen AndroidAuto_Navigation-screen AndroidAuto_Phone-screen AndroidAuto_Spotify-screen
Home Navigatie Telefoon Muziek

 

 


Wireless mirroring for android

Wireless Mirroring voor Android.

Wireless Mirroring voor Android is oplossing om uw Andoird-smartphone apps af te beelden en te gebruiken op het groot scherm van uw KENWOOD receivers zonder enige kabelverbinding tussen de twee apparaten. Deze oplossing is enkel beschikbaar bij gebruik van geschikte Android-smartphones. Sommige kenmerken en/of applicaties zijn niet beschikbaar in alle landen.

 


High-resolution audio illustration

High-Resolution Audio

Audio met hoge resolutie is hoogwaardig geluid dat de CD-norm overtreft. Alle details van uw favoriete muziek komen schitterend tot hun recht. Met ultrahoge en lage frequenties wordt u meegevoerd in een rijke en hoogwaardige sonische wereld.

 


3 camera inputs illustration

Drie camera aansluitingen.

Om nog slimmer, gemakkelijker, flexibeler en veiliger te rijden, is deze multimedia receiver voorzien van 3 camera-ingangen. Met 3 camera-ingangen kunt u een camera aan de voorzijde een camera aan de achterzijde en een dodehoekcamera aansluiten. De 3 camera-ingangen ondersteunen ook diverse andere configuraties, zoals de aansluiting van 2 dodehoekcamera's en een achteruitrijcamera. Met de bedieningselementen op het scherm kunt de nodige instellingen doen en kan u van camerabeelden wisselen. De AV-ingang kan omgezet worden als derde camera ingang.

 


Sound Tuning technologieën

Sound-Quality_Position-DTA Audio-Quality_13-Band-EQ
Digital Time Alignment. 13-band Graphic Equalizer.
 

De in dit toestel ingebouwde Digital Signal Processor (DSP) is een microprocessor die geoptimaliseerd is voor het naadloos bewerken van grote (digitale) audio gegevensstromen. Een DSP is een krachtig hulpmiddel en biedt functies zoals ingangssignaalregeling, crossovers, egalisatie, tijduitlijning, luisterpositie, geluidseffecten en regeling van het uitgangsniveau. Deze tool helpt je een verbluffende geluidskwaliteit te bereiken door luisterruimte van je auto en het geluid van je luidsprekers en eventuele subwoofer(s) en versterker(s) op elkaar af te stemmen.

Digital Time Alignment (DTA) De geluiden afkomsting vanuit de verschillende luidsprekerslocaties in uw voertuig worden op digitaal wijze zodanig op elkaar afgestemd dat ze allemaal op precies hetzelfde moment aan uw oren toekomen.

13-band Graphic Equalizer geeft u de mogelijkheid om de geavanceerde geluidseigenschappen nog te verfijnen en een professionele geluidskwaliteit in uw auto te bereiken. Hiermee kunt u parameters zoals Q-factor, filterhelling, frequentie en versterking op afzonderlijk instellen. Met aanpassingen van de crossover, hoge en lage doorlaatfilters kan een realistischer geluid worden geleverd.