Nederland

DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W
 • DRV-A601W

Extra afbeeldingen

DRV-A601W

4K DashCam met geïntegreerde 3.0" LCD, Wireless Link, GPS & G-sensor - RearCam-input

DRV-A601W, is een dashcam met een 3" aanraakscherm, ingbouwde GPS ontvanger en G-sensor.
De 4K video's worden opgeslagen op een microSD kaart of kunnen via wireless link doorgestuurd worden naar uw smartphone (app beschikbaar in Google Play en App Store). Monteren doet u de meegeleverde zuignap of plakvoet met magnetisch snelkoppeling. Met de G-sensor worden verdachte fysische bewegingen gedetecteerd en gaat de camera deze beelden apart opslaan zodat deze niet ongewenst gewist worden. Deze dashcam is uitbreidbaar met de optionele achteruitkijkcamera (KCA-R200)

 • Cameravoet met magnetische snelkoppeling
 • LCD scherm
 • G-Sensor gevoeligheid
 • Ingebouwde GPS
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Draadloze LAN & App Link
 • Achteruit camera voorbereid / 2 kanaals opname

Belangrijkste Eigenschappen

3.0" kleuren TFT LCD scherm
Ingebouwde Wifi om opgenomen beelden op je telefoon te kunnen bekijken en doorsturen
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
GPS-Sensor om locatie en tijdstip van de opname te kunnen verzamelen.
F1.8 gevoelige lens met 130°(diagonaal) brede kijkhoek
Polarisatie filter meegeleverd
4K opnames (3840 x 2160px)
Micro SDHC/SDXC kaart slot (8 ~ 256GB), 64GB kaart meegeleverd
Achteruit Camera ingang / 2 kanaals opname
Gratis apps voor PC en smartphone (IOS & Android) beschikbaar
Montagebeugel met snelkoppeling.
Parkeermodus met optionele installatiekit

 

3.0” Kleuren LCD aanraakscherm:

Deze compacte DashCam heeft een helder en duidelijk 3.0″ breedbeeld LED kleuren aanraakscherm voor nog meer bedieningsgemak. Op het beeldscherm kunt u de menu's bekijken, instellingen aanpassen, de hoge kwaliteits opname's bekijken en verwerken.

 

4K Recording — 2 keer meer pixels dan 'Wide Quad HD' resolutie—

Met zijn 8.3 megapixel CMOS sensor gaat de DRV-A601W opnames maken in '4K' resolutie aan 30 beelden/sec (30fps). 3840x2160px (4K) is 2 keer meer dan 'Wide Quad HD' resolutie. Dit resulteert in niet alleen filmpjes met haarscherpe kwaliteit maar ook in mooie foto's.

 

Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN):

De 'KENWOOD DASH CAM MANAGER ' applicatie geeft u de mogelijkheid om vanaf uw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als u de video en/of videobestanden opslaat op uw smartphone kunt u de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting, ....). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor uw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android).

 

HDR (High Dynamic Range):

Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is , het contrast is intenser.
screenshot_Kenwood-Garmin_Select_DNX7230DAB

 

3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:

Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.
3-axis G Sensor & GPS receiver

 

Slimme parkeermodus:

Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.
-De optionele aansluitingskit CA-DR1030 is noodzakelijk om over een permanente stroomvoorziening te beschikken!
Smart Parking Mode

 

Super Capacitor (Backup Battery):

  De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld. Super Capacitor

 

2 systeems montagebeugel:

  Een zuignap en zelklevende bevestigingsbeugel worden meegeleverd. De zuignap geeft u meer vrijheid om de bevestigingsbeugel eenvoudig te plaatsen en verwijderen daar waar de zelfklevende voor een meer solide bevesting zorgt. 2-Ways to Mount

 

Magnetische snelkoppeling:

Het nieuwe, super handige, magnetische bevestigingsmechanisme zorgt er voor dat uw met één hand de DashCam kunt plaatsen en verwijderen. De bedrading zit aangesloten op de bevestingsbeugel op de voorruit! Je (ont)koppelt dus enkel de camera zonder de bedrading nog eens extra te moeten afkoppelen. 2-Ways to Mount

 

Meegeleverde polarisatie filter — Vermindert de reflectie op de voorruit —

Meegeleverd met de DRV-A700W/ DRV-A601W/ DRV-A501W is een polarisatie filter. Een polarisatie filter bestaat uit twee delen, een deel dat je op de schroefdraad van de lens draait en een draairing. Door aan de draairing te draaien kan je de invalshoek van licht aanpassen. Hiermee verminder je storende reflecties op je voorruit. 2-Ways to Mount

 

Front & Rear 2 Camera Recording:

Door de optionele achteruitrijcamera KCA-R200 aan te sluiten op de DRV-A601W kun je gelijktijdig een opname maken van wat er voor en achter de auto gebeurt gaande bumperklevers tot aanrijdingen tegen voor of achterkant van je auto in de slimme parkeermodus. De KCA-R200 heeft een breedbeeld lens van 161° die 180° verticaal kan gedraaid worden. De KCA-R200 heeft een lens met een grote kijkhoek van 161° die 180° verticaal kan gedraaid worden. Wanneer de KCA-R200 wordt aangesloten op de DRV-A601W zal deze opnames maken met 2 verschillende videobestanden in Wide Quad HD resolutie.
Front-and-rear-camera-recording.png

 

64GB MicroSD kaart meegeleverd:

64GB Class-10 U3 microSDXC Flash geheugen kaart meegeleverd.