Nederland

CAX-AD100
  • CAX-AD100
  • CAX-AD100
  • CAX-AD100
  • CAX-AD100
  • CAX-AD100

Extra afbeeldingen

CAX-AD100

Draagbare nauwkeurige digitale alcoholtester met LCD-scherm.

Draagbare alcoholtester die gebruik maakt van een geavanceerde halfgeleidersensor om snel een nauwkeurig resultaat te garanderen.

Gebruikt een zeer nauwkeurige, gevoelige en hoogwaardige sensor geproduceerd in Japan.

De premium analyser van KENWOOD reageert snel en heeft een zeer nauwkeurige meting. Voor een verhoogde reactiesnelheid wordt de sensor verwarmd, dit laatste zorgt er ook voor dat vuil en onzuiverheden die zich aan de sensor hechten worden verwijdert.
Hoe werkt de senor:
Stappen:
1:  Zuurstof in de atmosfeer en elektronen in tinoxide worden gecombineerd, waardoor elektronen moeilijk kunnen bewegen.
2:  Blazen op de sensor met alcoholgas.
3:  Alcoholgas vervangt de zuurstof op het sensoroppervlak van de aangetrokken elektronen.
4:  Het alcoholgas absorbeert de zuurstof en scheidt deze van elektronen.
5:  Elektronen die van zuurstof worden gescheiden, veranderen in een toestand waarbij ze gemakkelijk kunnen bewegen, deze verandering in weerstandswaarde wordt gebruikt om de alcoholconcentratie te meten.
 Elementen:;  
A: Tin oxide sensor B: Zuurstof C: Gas

 


Ondersteunt 2-wegmeting door middel van een rietje of open blaasmethode.

 
De meeting via een rietje wordt minder beïnvloed door omgevingslucht dan bij de open blaasmethode waarbij men de uitgeademde lucht rechtstreeks op de sensor blaast. Dit maakt een nauwkeurigere meting mogelijk.
 

 


Stijlvol en compact design.

Compact ontwerp dat in één hand past met een stijlvol en strak design, zodat u het gemakkelijk thuis of op zakenreis kunt gebruiken..Het sensorbeschermdeksel moet worden gesloten wanneer u het apparaat niet gebruikt, zodat de zeer gevoelige sensor wordt beschermd.

 


5000 keer langdurige sensor en einde levensduur meldingsfunctie.

De sensor kan tot wel 5000 keer meten. Wanneer u dit aantal metingen overschrijdt, knippert het sensor vervangingssymbool om u te informeren over het einde levensduur van de sensor.

 


Eenvoudige bediening en zeer nauwkeurige meting.

● De start van de meeting wordt voorafgegaan door een waarschuwingstoon.
Voorafgaand de meeting gaat het digitale display aftellen (14-13-12-...-1 of 6-5-4-...-1) en wordt de start van de eigenlijke meeting aangegeven met een waarschuwingstoon.
   
● LCD-display van alcoholwaarde tijdens uitademing.
Een duidelijke meting is mogelijk dankzij het digitaal LCD display vanaf 0,00 mg/l zonder het lage concentratiegebied van alcohol te verminderen.
*Meetresultaten van 0,05 mg/l of minder wordt weergegeven als 0,00 mg/l
   
●Energiebesparend en automatische uitschakelfunctie.
Energiebesparingsfunctie goed voor 1200 metingen met slecht 2 AA-alkalinebatterijen. Zelfs als het apparaat ingeschakeld blijft, wordt het na 1 minuut automatisch uitgeschakeld om lege batterijen te vermijden.