Nederland

 

Samen komen we steeds dichterbij

KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Het ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Het doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Onderzoek toont aan dat ongezonde leefgewoonten een belangrijke oorzaak zijn van kanker. Daarom beschermd het KWF specifiek de jeugd tegen de schadelijke gevolgen van roken en geven we voorlichting over verstandig zonnen. Op het platform Kanker.nl ondersteunen we patiënten en hun naasten met betrouwbare en actuele informatie, forums van lotgenoten en lopende onderzoeken.

Daarnaast gebruiken het KWF haar positie en netwerk om de effectiviteit van kankerbestrijding te vergroten. Om dat te realiseren probeert ze het beleid van overheid, zorgsector en bedrijfsleven te beïnvloeden. Samen met wetenschap, zorgsector, overheid en bedrijfsleven én met de 100.000 vrijwilligers en één miljoen donateurs, groot en klein, zorgen ze ervoor dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar kanker is JVCKENWOOD Nederland B.V. sinds 2015 zakenvriend van het KWF.
Samen komen we steeds dichterbij.

Voor meer informatie www.kwf.nl