Nederland

SWRC configurator

De prefecte oplossing voor uw auto

Veel auto's hebben tegenwoordig de mogelijkheid om het standaard audio systeem te bedienen met de toetsen op het stuur. Het was echter bijna altijd zo dat die knoppen hun functionaliteit verloren als u het fabriekssysteem had vervangen. Tot nu toe!
Want KENWOOD heeft een hele reeks aan custom-made stuurwielbediening adaptors (SWRC's) ontwikkeld die de signalen van de toetsen op uw stuur "vertaalen" naar een "taal" die de KENWOOD unit begrijpt.

Een praktische én veilige oplossing om te genieten van uw Kenwood systeem terwijl u uw ogen kunt houden waar ze horen: op de weg!

Selecteer uw automerk en type en zie wat de mogelijkheden voor uw auto zijn.